Відбулась презентація І Конкурсу студентських наукових робіт пам’яті Ірини Бенатової

28 листопада 2015 в приміщенні Почесного Консульства Республіки Болгарія в м Львові відбулася презентація І Конкурсу наукових студентських робіт пам’яті Ірини Бенатової. Цього року взяти участь у конкурсі можуть лише студенти Львівського національного університету ім. І.Я. Франка, проте вже наступного року організатори планують зробити конкурс відкритим для усіх бажаючих.


Під час презентації Конкурсу віце-консул пан Михайло Гук познайомив присутніх з діяльністю, відкритого в 2014 р., Почесного Консульства РБ, а також підкреслив важливість підготовки нової формації молодих болгаристів, для посилення політичних, наукових, культурних, освітніх та ділових зв’язків між Україною та Республікою Болгарією.

Доц. Оксана Левицька та Данило Бенатов розповіли учасникам заходу про Ірину Бенатову та її монографію «Балада в болгарській літературі 20-х, 30-х років ХХ сторіччя», познайомили їх з умовами участі в Конкурсі, а також представили їм членів журі.

Оргкомітет висловлює вдячність Почесному Консулу Республіки Болгарія в м. Львові пану Віктору Нотевському за підтримку та сприяння у проведенні Конкурсу.

20151028_153027
IMG_9556
IMG_9574